Houtskool BBQ

Resultaat 1–12 van de 67 resultaten wordt getoond

Filter op

Filter op prijs

Houtskool barbecue kopen?

Ben jij jaloers op al die mensen die heerlijk in de tuin aan het barbecueën zijn? Wil jij een barbecue die een smaakvolle, rokerige smaak geeft aan het vlees? Een houtskool barbecue kopen is dan wat je moet doen. En wil je dan snel beginnen met barbecueën, vergeet dan niet om ook een brikettenstarter te kopen of andere handige accessoires.

Houtskool BBQ kopen; de nieuwste modellen

Wil jij één van de nieuwste modellen houtskool BBQ kopen, maar heb je nog geen idee welke? Geen probleem. Bij Baas van de BBQ ben je aan het juiste adres. Al onze BBQ’s zijn van topkwaliteit en de beste merken. Wat denk je van een Boretti, Weber of Outdoorchef?

Houtskool, gas of elektrisch?

De houtskool barbecue is natuurlijk zeer traditioneel en blijft ontzettend populair. De geur van de rook, het garen van het vlees…en ga zo maar door. Wel is het belangrijk dat je handig bent met het barbecueën op houtskool of briketten.

Echter, wil je graag wat sneller aan tafel schuiven of heb je het niet zo op houtskool? Dan is een gasbarbecue of een elektrische barbecue een uitstekend alternatief.

Briketten of houtskool gebruiken?

Moeten we briketten of houtskool gebruiken en wat is precies het verschil? Houtskool brandt snel, kort en hard. Ideaal als je snel aan tafel wilt. Echter, het brandt minder lang. Briketten daarentegen branden langer. Ongeveer twee tot vier uur. Ideaal om het vlees goed te laten garen. Voor grotere barbecues adviseren we dan ook om briketten te gebruiken.

Jouw houtskool barbecue kopen bij Baas van de BBQ

Wil jij een houtskool barbecue kopen, zodat je binnenkort met je vrienden of familie heerlijk buiten kunt gaan koken? Bestel deze dan direct online! Genieten doe je met Baas van de BBQ.

Baas van de BBQ

Wij zijn Baas van de BBQ. Naast ons ruime assortiment van barbecue artikelen, blijf je ook nog eens op de hoogte van de leukste tips, recepten en ander leuk nieuws!

Heb jij iets leuks wat wij zeker moeten weten of heb je een andere vraag? Stuur jouw bericht naar info@baasvandebbq.nl.